Kezdőlap » Események » Vendégséf a Teraszon: Serényi Zsolt

Vendégséf a Teraszon: Serényi Zsolt

Dátum: 2018. március 12., hétfő Szerző:

A tetovált séfek száma a konyhában megnövekszik, jön az újabb gasztrokaland, a tavaszi BBQ szezon legfüstösebb napja! 🙂

Mindig nagy lelkesedéssel várjuk vendégséf sorozatunk alkalmait, hiszen nekünk ezek a közös munka örömét, szakmai eszmecserét, Önöknek pedig még nagyobb kényeztetést jelentenek. Ha ismerik a Vylyan konyha kínálatát, csapatát, tudják, hogy szerelmesek vagyunk a BBQ és a grill világába, s tudásunkat szeretjük még jobban tökéletesíteni. Így a tavaszi BBQ szezonra nem mást, mint a hazai Grill-BBQ világ egyik legnagyobb szakmai tekintélyét hívtuk el.  Reszkető Tamás konyhafőnökünk mellett Serényi Zsoltot köszönthetjük  a Vylyan Teraszon, május 19-én!

Zsolt televíziós műsoraival és népszerű internetes oldalával vált ismertté, s a szabadtéri sütés-főzésről szóló könyvét is imádjuk. Budapesten a Bp BARbq a fő hadiszállása, de a Briquette-ben is lehet találkozni vele. Ő a valódi amerikai BBQ életérzést és technológiát népszerűsíti itthon, pont úgy, ahogyan azt Texasban is csinálják a „nagy öregek”. A receptje: jóízű fanatizmus, kiváló hús alapanyag, tizenórás füstölések, kézzel-lábbal evős gasztro-csodák 🙂

Közös vonás bennünk, hogy a fa-és faszénen készült ételek művészete számunkra nem ételkészítés, hanem életszemlélet! Így mindig fontos az edukáció is, ami az agyakban van, nem csak, ami a tányérra kerül. Egyszóval, akiket érdekel a műfaj, használják ki a személyes találkozás lehetőségét, hogy a bbq- füssttel együtt magát az életérzést is magukba szívják!

A nap menüje

Előétel

  • Füstölt sertés rilette, friss zöldségek, házi ciabatta 1.600 Ft

Főételek

  • BBQ pulykamell wrap, salátával és jalapeno salsával 2.400 Ft
  • Chopped beef potato 2.600 Ft
  • Sertés oldalas 3 féle salátával és jackett potatoval 3.100 Ft
  • Marhaszegy 3 féle salátával és mack and cheese-el 4.200 Ft
  • Pulled pork sandwich-coleslaw 2.800 Ft

Desszert

  • Füstölt mandulás brownie, mangós-ananászos chutney 1.400 Ft

Előzetes bejelentkezés a várható nagy létszám miatt fontos! Korábbi tapasztalat miatt kérjük szépen, hogy foglalásával együtt adja le az érkezési időpont mellett a menü szerinti étel rendelést is, így elkerülhető, hogy a kiszemelt fogás elfogyjon. Köszönjük!

Bővebb információ, jelentkezés

Gönczöl Gábor +36 30 376 08 85, vendeglatas@vylyan.hu


Esemény részletek