Kezdőlap » Események » Úszunk a szőlőtengerben

Úszunk a szőlőtengerben

Dátum: 2017. május 25., csütörtök Szerző:

Június 10 – Tengeri halak, herkentyűk napja a Vylyan Teraszon

Június 11 – HoHoHo Sunday Brunch a Vylyan Teraszon

Ha igazi tengerünk nincs is, a nyaralások hangulatát sugározza mediterrán panorámateraszunk az alatta hullámzó zöld szőlőtengerrel, s a horvát hegyeket pásztázó panorámával. A tengeri nyaralások hangulatát most a tányérokra is varázsoljuk.

Bilanics Richárd séfünk isteni halakat, tengeri herkenytűket süt június 10-én szombaton. A konyhaavatónk előtti próbasütésen szinte elaléltunk, milyen szép és aroma gazdag halak sülnek a Green Egg-ben, amit magunk között csak ’A Tojás’-nak becézünk. A sokféle célra tökéletesített csodaműszer tulajdonképp egy hatékony „kiskemence”, a nagyon magas, egyenletes hőáramlással, az ízeket legjobban megőrizve készül el benne az étel. Kínálatunk tehát a tengeri halakra épül június 10-én szombaton, s a halacskák átúsznak a másnapi sunday brunch kínálatába is!

Indításnak egy Herka Chardonnay 2016 és már lubickolhatunk is az ízekben!

Június 10-i étlap

Előétel

  • Fogas cheviche, édesköményes saláta (Tradicionális Perui marinált hideg hal étel a „Szevicse”) – 1200 Ft

Főétel

  • Rák-ananász nyárs – 1600 Ft
  • Bébi tintahal, fokhagymás petrezselymes olívaolaj – 2800 Ft
  • Egészben sült aranydurbincs (Orada) – 3200 Ft
  • Vörös tonhal filé – 3600 Ft

(A főételek árai tartalmazzák a választható köret is.)

Köret

  • Friss korianderes zöldsaláta, lime vinaigrette
  • Capris mediterrán törtburgonya
  • Grillezett nyári zöldségek

Desszert

  • Rozata (Dalmát karamell puding) – 900 Ft

Június 11-i étlap

Árak

  • Csomagár sofőröknek: 4900,-
  • Csomagár felnőtteknek: 5900,-
  • Családi csomag 9800,- (2 felnőtt és 1 gyermek, +1500 ft/gyermek)

Előétel

  • Fogas cheviche, édesköményes saláta (Tradicionális Perui marinált hideg hal étel a „Szevicse”)
  • Sültpaprika krémleves

Főétel

  • Rák-ananász nyárs
  • Bébi tintahal, fokhagymás petrezselymes olívaolaj
  • Vöröstonhalfilé, yakitori szósz

Köret

  • Friss korianderes zöldsaláta, lime vinegrette
  • Capris mediterrán törtburgonya

Desszert

  • Rozata (dalmát karamell puding)

 

Információ, bejelentkezés

Gönczöl Gábor – 06 30/376-0885, [email protected]


Esemény részletek