Kezdőlap » Események » Szegedi Borfesztivál 2017

Szegedi Borfesztivál 2017

Dátum: 2017. május 9., kedd Szerző:

Péntektől ismét Szeged Magyarország lesz fesztivál-fővárosa: indul a XXIII. Szegedi Borfesztivál – Szeged Napja Ünnepségsorozat, amely 10 napon át 150 borászattal, 200 kézművessel és 250 programmal várja a minőségi borok szerelmeseit. A 10 napos, maratoni esemény-sorozat hazánk legnagyobb bormustrája mellett többek között az idén 18 éves Hídi Vásárral, a Klauzál téri Gasztro Udvarral és a nagy szabású koncerteket felvonultató Dóm Téri Kavalkáddal csábít.

Az idei rendezvény – a hazai gasztro-események közül elsőként – csakis élő zenekari kísérettel fellépő művészeket vonultat fel, köztük a legendás Bikinivel, a Biebers-szel, a Compact Disco-val és Geszti Péter show-jával, mely végigkíséri a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár emlékezetes pillanatait. Németh István, a szervező Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője a hétfői sajtótájékoztatón kifejtette: „A szakma és a nagyközönség évek óta Magyarország legnagyobb bormustrájaként tartja számon a Szegedi Borfesztivált, éppen ezért, kötelességünknek éreztük, hogy a hazai gasztro-események közül elsőként álljunk ki teljes vállszélességben az élő zene mellett.” A grandiózus vállalásnak köszönhetően 10 napon át, 6 színpadon, 150 fellépő playback és fél-playback-mentesen, egytől-egyig zenekari kísérettel fog koncertet adni. A programkínálat a könnyűzenei elemek mellett minden eddiginél sportosabb lett: május 13-án a Telekom Vivicittá Szeged, 21-én pedig a Continental-Contitech Szeged jótékonysági családi futónapja várja a mozgás szerelmeseit, de folytatódik a tavaly nagy sikert aratott Szeged Napi Sárkányhajó Viadal is.

Mi is várunk Benneteket borainkkal. A koncertek, ízek, illatok közt keress meg minket, kóstold meg borainkat és vidd magaddal az élményt: Rendelj otthonra is és mi ingyenesen házhoz szállítjuk!

Otthon is élvezd a fesztivál ízeit! Fesztiválozz a Vylyannal és rendelj otthonra is, a borokat mi ’utánad visszük! (*Minimum 6 palack bor rendelése esetén!)

Játékszabályzat: Vylyan a Szegedi Borfesztiválon 2017 – Regisztrálj és nyerj játékszabályzat


Esemény részletek