Kezdőlap » Események » Sunday Brunch a Vylyan Teraszon – Szeptember 10.

Sunday Brunch a Vylyan Teraszon – Szeptember 10.

Dátum: 2017. szeptember 4., hétfő Szerző:

Mikor?

Szeptember 10-én, 11:00 órától.

Egy kis lazulás mindenkinek jár! A hét utolsó pihenőnapján igazán megengedhetjük magunknak a késői ébredést, ágyban heverészést, így a reggeli (breakfast) nyugodtan összefolyhat az ebéddel (lunch) – így lesz a brunch, amit magyarul reggebédnek is hívhatnánk.

A Vylyan Sunday Brunch lényege: lassítsd még kicsit a hétvégét, szedd össze a családot, barátokat, gyere ki a természetbe, töltődj nálunk gyönyörű környezetben fesztelenül, átélve a hely szellemét, s a jó társaságot. Frissítő borok és ínycsiklandó ételek a „terülj-terülj asztalon”, mindent végigkóstolhatsz a saját tempódban.

Árak

  • Csomagár sofőröknek: 4900,-
  • Csomagár felnőtteknek: 5900,-
  • Családi csomag 9800,- (2 felnőtt és 1 gyermek, +1500 ft/gyermek)

OTP SZÉP Kártyával is fizethet!

Az előételek, a köretek és a desszert svédasztalról szabadon választható, a főételeket a látványkonyhában frissen készíti séfünk, Bilanics Richárd.

Szívesen látunk hétvégézőket, környékbelieket, túrázókat, s a családosoknak tapasztalatból mondjuk: a Vylyan Terasz a gyerekek kedvence lesz! A pihenő szülők szeme fényei a gyereksarokban bíbelődhetnek, de általában a természeti környezetben (szőlőben, parkban) élik meg a teljes szabadságot (a szülőknek átlátható terepen;-), vagy legtöbbször ki sem szállnak a trambulinból.

A kínálat

Brunch borok

  • Frissítő, gyümölcsös classicus boraink: BOSZORKÁNY Rizling, KAKAS Rozé, MACSKA Portugieser
  • Limonádé citrusokkal, fűszerkertünk mentájával és ehető virágokkal
    A borok és a limonádé korlátlanul fogyasztható!

Előétel

  • Cukkinikrémleves, marinált cukkinisaláta
  • Petrezselymes tepertőkrém, házi szőlőmagoskenyér, savanyúság

Főétel

  • Töltött kaliforniai paprika, szójás-gyömbéres ragu, jázminrizs
  • Vörösboroshordóval fülstölt sertéslapocka, sültsajtos-tészta

Friss levélsaláta

Desszert

  • Sajtorta vörösboros szőlőragu

Információ, bejelentkezés

Gönczöl Gábor – 06 30/376-0885, [email protected]


Esemény részletek