Kezdőlap » Események » POSZT és Sétatér Fesztivál 2017

POSZT és Sétatér Fesztivál 2017

Dátum: 2017. június 8., csütörtök Szerző:

A 17. Pécsi Országos Színházi Találkozó június 8. és 17. között várja a színházrajongókat és a színházi szakma képviselőit.

A 2017-es versenyprogramba Árkosi Árpád rendező és Kovács Dezső kritikus válogatta be a 2015 márciusától 2016 márciusáig tartó időszakban bemutatott előadások közül az általuk legkiemelkedőbbnek tartott 7 nagyszínházi és 7 kamaraelőadást, amelyek a POSZT ideje alatt a Pécsi Nemzeti Színházban kerülnek bemutatásra.

A versennyel párhuzamosan zajló fesztivál programjai Pécs belvárosában, a Színház-, a Széchenyi- és a Séta téren, a Zsolnay Negyedben, illetve a Kodály Központban kerülnek megrendezésre.

Az árnyas gesztenyefák környéke idén is a megszokott színes programválasztékkal várja a pécsieket és a város vendégeit egyaránt! A Sétatér Fesztivál Pécs legújabb kori történetének egyik tradicionális rendezvénye, amely csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának „közönségtalálkozója” a Székesegyház előtti Dóm téren, és a felső Sétatéren az árnyas gesztenyefák alatt.

Az idei fesztivál programkínálatát is kedvelt hazai, valamint helyi zenekarok színesítik. Természetesen a gasztrokínálat sem maradhat el a programok színes választéka mögött, így a Vylyan Pincészet faháza is megtalálható lesz a forgatagban. Keressétek a Legenda szereplőível díszített, fehérbe öltöztetett faházunkat.

Mi is várunk Benneteket borainkkal. A koncertek, ízek, illatok közt keress meg minket, kóstold meg borainkat és vidd magaddal az élményt: Rendelj otthonra is és mi ingyenesen házhoz szállítjuk!

Otthon is élvezd a fesztivál ízeit! Fesztiválozz a Vylyannal és rendelj otthonra is, a borokat mi ’utánad visszük! (*Minimum 6 palack bor rendelése esetén!)

A részletes programról itt olvashattok: https://www.facebook.com/events/173242589836095/?active_tab=about

POSZT- fesztivál: http://bit.ly/2sTQ12P

Játékszabályzat: Vylyan a Sétatér Fesztiválon 2017 – Regisztrálj és nyerj játékszabályzat


Esemény részletek

  • Dátum: