Kezdőlap » Események » Pünkösd a Vylyan Teraszon

Pünkösd a Vylyan Teraszon

Dátum: 2017. május 23., kedd Szerző:

El vagyunk kényeztetve hosszúhétvégékkel, így mi Téged kényeztetünk a Pünkösdi hétvégén! Kóstolj bele a tavaszba és borainkba a Vylyan birtokon! Teraszunk már szinte nyári sütkérezős- napozós-piknikezős üzemmódban várja a jó borra, finom falatokra, s a természetre éhezőket. Gyermekes, családi programként is tökéletes választás!

Borkóstolók

Részletek: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/borkostolo/

Pünkösdi lakomák

Új konyhánknak és séfünknek köszönhetően fokozódik az ínyenckedés a Vylyan Teraszon. Az alábbi kínálattal várjuk a mosolygós vendégeket, PIKNIK kivitelben is!

Vylyan Terasz étlap: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/etlap/

Vasárnapi Sunday Brunch

Egy kis lazulás mindenkinek jár! A hét utolsó pihenőnapján igazán megengedhetjük magunknak a késői ébredést, ágyban heverészést, így a reggeli (breakfast) nyugodtan összefolyhat az ebéddel (lunch) – így lesz a brunch, amit magyarul magyarul reggebédnek is hívhatnánk. A Vylyan Sunday Brunch lényege: lassítsd még kicsit a hétvégét, szedd össze a családot, barátokat, gyere ki a természetbe, töltődj nálunk gyönyörű környezetben fesztelenül, átélve a hely szellemét, s a jó társaságot. Frissítő borok és ínycsiklandó ételek a „terülj-terülj asztalon”, mindent végigkóstolhatsz a saját tempódban.

Menü

Leves

 • Erdei gyümölcs krémleves
 • Friss saláta, mentás joghurtos dresszing

Főételek

 • Grillezett csirkecomb filé, lecsó
 • Sült csülök, sülthagymás kockaburgonya, zöldbors mártás

Gyerekeknek

 • Csirkeburger, sült burgonyával, házi ketchuppal

Desszert

 • Áfonyás házi krémes

Árak

Csomagár sofőröknek: 4900,-
Csomagár felnőtteknek: 5900,-
Családi csomag 9800,- (2 felnőtt és 1 gyermek, +1500 ft/gyermek)

Az előételek, a köretek és a desszert svédasztalról szabadon választható, a főételeket a látványkonyhában frissen készíti séfünk, Bilanics Richárd.

Hordó-kóstoló – avagy Pinceséta-Extra

Indulás: szombaton 11:00, 14:00 és 17:00 órakor

Ki ne lenne kíváncsi a pince mélyén nyugvó, érlelődő nagy borokra? Bepillantunk a színfalak mögé – vagyis a föld alá. Lopóval és pohárral járjuk végig a Vylyan pincét, s érdekes tételeket kóstolunk hordóból. (4 prémium bor – 1200 Ft/ fő)

Pünkösdi Király- és Királynéválasztás

Kezdés: Vasárnap 14:00 órakor

Egy közös pinceséta után kipróbálhatják boros tudásukat, a legügyesebb – a borkirály és a borkirálynő – nyereménye a dicsőségen felül 😉 oklevél, korona, egy palack bor, classicus alátét, valamint dugóhúzó.

Bor-Okoskodj, játékosan, nyereménnyel

 • Fekete poharas vakkóstolás –a játékos kedvűeknek ajánljuk az ’Itt a piros, hol a piros’ kóstoló játékot, fekete pohárból, classicus borokkal. Tedd próbára az érzékeid!
 • Pünkösdi bortotó – ha jól figyelsz sommelier kollégáinkra, nem lesz nehéz kitölteni a bortotónkat 😉
 • Dugó-dobálás

Kreatív alkotóműhely

Időpont: vasárnap 10-17-ig

Kreatív alkotóműhely várja a kicsiket és nagyokat! Nagy Esztert eredetileg gyermekeknek szóló programként hívtuk mindig, de a tapasztalatok szerint felnőttek (főleg hölgyek) is mindig nagyon szívesen csatlakoznak! Gyönyörű lenyomatokat, kollázsokat, dekor köveket készítenek, különleges technikával.

Kóstoló előtt egy kirándulás?

A túrázók „hideg fogadtatásban” részesülnek a Vylyan Teraszon: ajándék hűs fröccsel, vagy hosszúlépéssel merenghetnek a panorámában. Ha valaki egy kiadós sétára, fűre, fára, szőlőre, árokra, bokorra vágyik, érdemes összekötni a “kellemest a kellemessel”, érkezzen hozzánk gyalog erdőn-hegyen-dűlőn át! Íme két kellemes túraútvonal javaslat:

 1. Palkonya – Vylyan: kb egy órás könnyed séta
 2. Szoborpark – Vylyan: kb 2 órás séta

Részletek: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/duloturak/

Információ, bejelentkezés

Gönczöl Gábor – 06 30/376-0885, vendeglatas@vylyan.hu


Esemény részletek