ELMARAD! - Medvehagyma túra - Vylyan Pincészet

ELMARAD! – Medvehagyma túra

2022. március. 16.

Kedves Érdeklődők, sajnos nagyon hűvös, esős időt jósolnak a hétvégére, ezért úgy döntöttünk, hogy a szombatra tervezett Medvehagyma túrát nem tartjuk meg! 🙁

Megérkezett a medvehagyma, a tavasz első hírnöke, ezért április 2-án ismét felkerekedünk, hogy hódoljunk a természet, a gasztronómia és a bor iránti szenvedélyünknek! Délelőtt kirándulunk, medvehagymát keresünk, majd visszatérünk a Vylyan Teraszra, ahol finom borok kíséretében megebédelünk. Ha pedig minden pocak megtelt és jól kifújtuk magunkat, közös medvehagyma pesto készítéssel zárjuk a napot.

Program

09.00: Találkozó a Vylyan Pincészetnél, ahol medvehagymás pogácsával és egy pohár ropogós Boszorkány Rizlinggel várunk bemelegítésként.

09.30: Fáskerti Laci kollégánk vezetésével elindulunk a túrára, ahova útravalónak rozé fröccsöt és zsíros kenyeret viszünk magunkkal.  Útközben csatlakozik hozzánk szőlészünk, Balogh Kornél is. Kirándulunk, beszélgetünk, medvehagymát szedünk, eszünk-iszunk.

14.00: Várható visszaérkezés a Vylyan Teraszra, ahol bográcsos ebéddel és három tételes kóstolóval várunk benneteket. A borok, amiket kóstolunk:

  • Rozé Variáció 2020
  • Csóka 2017
  • Villányi Franc 2017

16.00: A napot medvehagyma pesto készítéssel zárjuk.

Árak

  • Alap felnőtt csomag: 9.900 Ft. (amely tartalmazza a túravezetés díját, fogadó falatokat, útravaló zsíros kenyeret, a bográcsos ebédet és a pesto készítését)
  • Boros kiegészítő csomag: 4.900 Ft. (amely tartalmazza a welcome drinket, az útravaló rozé fröccsöt és a három tételes borkóstolót)
  • Gyermek jegy (4-12 éves korig): 7.900 Ft.
  • A részvétel 3 éves kor alatt ingyenes.

Bővebb információ, jelentkezés:
tel.: +36 30 458 1097, depo@vylyan.hu

A túra résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért előzetes jelentkezés szükséges. (Maximális létszám 40 fő). Jelentkezési határidő: március 27. 23:59.

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!