Kezdőlap » Események » Kecskeméti Bor- és Pálinkaünnep 2017

Kecskeméti Bor- és Pálinkaünnep 2017

Dátum: 2017. június 15., csütörtök Szerző:

Kecskemét `hírös város` és térségének gyümölcstermesztő, pálinkafőző, borkészítő, vendéglátó hagyományaira épülő gasztronómiai fesztivál a Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál a történelmi főtéren 2017-ben második alkalommal kerül megrendezésre. A fesztiválra várják a minőségi italokat készítő pálinkafőzőket, valamint a Kunsági Borvidék és más történelmi bortermő területek neves pincészeteit, borkínálókat. A közönség szórakoztatására több színpadon délutántól kezdődően országosan ismert sztárok, és helyi művészek, népzenészek, valamint ifjú tehetségek lépnek fel. Gondolnak a gyermekekre, fiatalokra is a színes programok kínálatában. A kézművesek bemutatókat tartanak, valamint hungarikum kiállítás is lesz.

Nagy örömünkre mi is beletartozunk a fent említett “más történelmi bortermő területek neves pincészetei” kategóriába, így a Vylyan Pincészet faháza is megtalálható lesz a fesztiválon.

A koncertek, ízek, illatok közt keress meg minket, kóstold meg borainkat és vidd magaddal az élményt: Rendelj otthonra is és mi ingyenesen házhoz szállítjuk!

Otthon is élvezd a fesztivál ízeit! Fesztiválozz a Vylyannal és rendelj otthonra is, a borokat mi ’utánad visszük! (*Minimum 6 palack bor rendelése esetén!)

Játékszabályzat: Vylyan a Kecskeméti Bor- és Pálinkaünnepen 2017 – Regisztrálj és nyerj játékszabályzat


Esemény részletek