Kezdőlap » Események » Házasítások Világnapja

Házasítások Világnapja

Dátum: 2017. január 12., csütörtök Szerző:

Készítsék el saját házasításukat a házasság világnapján!

A szerelmesek napja előtt ne feledkezzünk meg a házasságról sem, amelynek februárban még világnapja is van! Ezt nekünk rögtön átfordította az agyunk a házasításokra, így számunkra ez immáron a házasítások világnapja – mi ezzel ünnepeljük ezt a napot!

Pincészetünkben három cuvée, vagy, ahogy a magyar nyelv szépen nevezi, házasítás készül. Ahogyan a nevében is benne van: olyannak kell lenniük, mint egy jó házasságnak. Érdekes egymás mellett is kóstolni három borunkat: a lendületes-gyümölcsös ÖRDÖG, az arany középút MONTENUOVO birtokbor, és a fajsúlyos érett-világú DUENNIUM hordóválogatás harmóniáit.

Milyen a házasság íze?

Hogy még emlékezetesebb legyen az alkalom, beavatjuk a borkészítés e legizgalmasabb részébe, a borok házasításának titkaiba, egy saját cuvée megalkotásának lehetőségével.

Egy különleges műhelykóstoló keretében Ipacs Szabó István útmutatásával, 3 fajtaborból minden pár elkészítheti saját borát, amelyet lepalackozva, egyedi címkével haza is vihetnek, hogy egy újabb alkalom legyen a koccintásra.

  • Program kezdete: Február 11-e szombat, 15 órakor (kérjük a pontos érkezést)
  • Tartalma: Borkóstoló és házasítás- „blend your wine”- műhely Ipacs Szabó István főborásszal, kísérő falatokkal, s a lepalackozott egyedi borral
  • Ár: 4.900 Ft/fő

Nem csak házasokat, házasulandókat, párokat is szeretettel várunk – a lényeg a szerelem és a harmónia! 🙂

Várjuk szeretettel,

Péter Ákos +36-30-458-10-97

Gönczöl Gábor +36-30-376-08-85

Vylyan Pincészet, Vylyan Terasz 7800 Kisharsány, Fekete-hegy

www.vylyan.hu

vendeglatas@vylyan.hu, Vylyan a Facebookon | Vylyan a twitteren

 


Esemény részletek