Kezdőlap » Események » Gere Attila-Vylyan Pincészet borduett vacsora az ARAZ Étteremben

Gere Attila-Vylyan Pincészet borduett vacsora az ARAZ Étteremben

Dátum: 2017. szeptember 6., szerda Szerző:

Az ARAZ Étterem szeptemberi úti célja a villányi borvidék. Gere Attila és a Vylyan pincészet látogat el hozzájuk. Napjainkban a Villány és Siklós környéki dombokat mintegy 2500 hektár szőlőültetvény borítja. Villányban inkább a kékszőlők, míg Siklós környékén a fehér szőlők a jellemzőek, de a borvidék alapvetően testes vörösborairól híres. A Vylyan Szőlőbirtok Kisharsány közelében, a Villányi-hegység napsütötte lankáin terül el.

A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.

Időpont

2017.szeptember 28. csütörtök, 19:00

Érkezés

18:50-ig

Menüsor

  • Gere Frici 2016-Vylyan Kszí 2016
    Kukoricalisztben sült sprotni, pikáns chili mártással
  • Gere Portugiser 2016-Vylyan Macska 2015
    Paradicsom-krémleves pisztáciás linzerrel
  • Gere Fekete Járdovány 2015-Vylyan Csóka 2014-
    Ördöghalas tészta, pirított barna gombákkal és tasmán borssal
  • Weninger & Gere Franc 2015-Vylyan Franc 2015
    Fűszeres vörösborban párolt báránylapocka, hajdinalisztes szilvás gombóccal
  • Gere Cabernet Sauvignon 2012 -Vylyan Montenuvo Cuvée 2012
    Kesudiós kengurufilé burgonyaropogóssal, sütőtökpürével és Cumberland mártással
  • Gere Kopár 2013-Vylyan Duennium 2011
    “ARAZ” aranygaluska szeder keksszel és mokkás vanília nitróval

Ár

12.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolunk fel.

A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes a Nyár utcai mélygarázsunkban.

Asztalfoglalás

E-mail: araz@araz.hu,
Telefon: +36 1-815-1100


Esemény részletek