Kezdőlap » Események » Franc & Franc 2016 – Villány invites Europe

Franc & Franc 2016 – Villány invites Europe

Dátum: 2016. június 28., kedd Szerző:

vf_847x260

A villányi összefogás gyümölcse a Villányi Franc borvidéki márka, amely egyedi eredetvédelmi kategóriájú 100% cabernet franc-t takar. Aki a Villányi Francokkal behatóbban szeretne ismerkedni, érdemes már most beírnia a naptárba: 2016. november 18-19: Franc&Franc kóstoló, Villány!

Franc&Franc 2016 – „Villány invites Europe”
The International Cabernet Franc Forum in Villány

2016. november 18-19. (szakmai- és közönségnap)

franc2016m

 

 

 

 

 

Kedves BorBarátunk!

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg tavaly az első Franc & Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat láttuk vendégül. Idén egy újabb fejezetet írunk a Villányi Franc történetébe, hiszen azokat az európai bortermelőket invitáltuk Villányba, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

A történetnek Ön is részese lehet, amihez nem kell mást tenni, mint 2016. november 18-án és/vagy 19-én Villányba venni az irányt.

FRANC & FRANC – Villány invites Europe konferencia

2016. november 18-án, pénteken a villányi Bock Pince ad otthont a második Franc & Franc konferenciának, ahol rangos hazai és külföldi előadók mondják el gondolataikat a cabernet franc apropóján.

A szakmai tanácskozáson neves szakértők tolmácsolásában kóstolhatunk meg ritkaságszámba menő hazai és külföldi borsorokat, vehetünk részt exkluzív mesterkurzusokon.

A pontos programot hamarosan közöljük, de érdemes mielőbb regisztrálni, mert a meghívott szakmai résztvevőkön felül csupán 50 helyet tudunk biztosítani az érdeklődőknek.

Részvételi díj: 15 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a részvételt az egész napos konferencián, a mesterkurzusok és borbemutatók minden tételének kóstolását; ebédet; kávészüneteket; kóstolófüzetet jegyzetelési lehetőséggel; egy Villányi Franc emléktárgyat.

A résztvevők létszáma korlátozott, ezért előzetes foglaláshoz kötött!

FRANC & FRANC – Villány invites Europe kóstolónap

2016. november 19-én, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhetünk meg a legújabb és már piacon levő Villányi Franc-okkal. A kóstolónapra válogatott hazai borok mellett más európai borvidékekről is érkeznek vendégpincészetek, akik szintén bemutatják cabernet franc boraikat.

A programot kora délelőtt köszöntő és napindító koccintással kezdjük, majd öt kóstolóhelyszínen várhatóan mintegy 25-30 villányi és külföldi pincészet boraival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítjuk.

Részvételi díj: 15 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a borkóstoló nap minden tételének kóstolását; az egyes helyszínek közötti transzfert; a kínált borkorcsolyákat, falatkákat; egy kóstolópoharat; kóstolófüzetet jegyzetelési lehetőséggel; emlékül egy Villányi Franc dropstopot.

A résztvevők létszáma korlátozott, ezért előzetes foglaláshoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ


Esemény részletek