Kezdőlap » Események » Disznótor a Madarász tanyával

Disznótor a Madarász tanyával

Dátum: 2017. november 22., szerda Szerző:

Nagyot harapunk a decemberi friss levegőbe, s a friss disznóságokba a Madarász Tanyával, s jókedvű társaságokkal.

Helyszín: Vylyan Terasz

Időpont: December 9. szombat 10:00 órakor – (Zárás: 16:00 óra)

Program

10:00 – Köszöntő és ’Alapozó’ reggeli

  • Vylyan törkölypálinka és tepertős pogácsa
  • Pirított máj, tepertő és házi savanyúság, kenyér

Borozós kolbásztöltés

A Madarász Tanya kedves őstermelő partnerünk és füstölt húsait régóta kínáljuk vendégeinknek. Most elhívtuk személyesen is, hogy vendégeink is megismerjék az ízek mögötti filozófiát. A hurka-kolbász készítés rejtelmeit is elárulja nekünk készítés közben. A kolbászkészítésbe- és töltésbe a Madarász-Vylyan műhelybe természetesen bárki bekapcsolódhat, sőt bátorítjuk is erre!

A hagyományokat követő programban ott jön a csavar, hogy nem a mindenki által ismerős sparhelt-ben, hanem a menő Pit Boksz szekrényünkben sülnek meleg füstön a hurkák, s kolbászok, emellett a vörösboros hordó dongák adják az ízvilág különlegességét.

14:00 – Ebéd

Menü

  • Orja leves
  • Hurka, kolbász válogatás frissen a Pitboxból, hagymás tört burgonyával
  • Hájas sütemény szilvalekvárral

A program díja: 8.900/fő, (amely tartalmazza a fogadó pálinkát, a reggelit, az ebédet, s az alábbi borok fogyasztását a program alatt:

  • Vylyan forralt bor
  • Új BOSZORKÁNY Rizling 2017
  • KAKAS Rozé 2017
  • MACSKA Portugieser 2016

A programra regisztráció, helyfoglalás szükséges!

Információ, bejelentkezés

Gönczöl Gábor – 06 30/376-0885, [email protected]


Esemény részletek