Kezdőlap » Események » BorJour Miki

BorJour Miki

Dátum: 2017. november 30., csütörtök Szerző:

Egy kóstoló, ahol megmutatjuk a jó oldalunkat 🙂

Kóstolunk és ajándékokat gyűjtünk rászoruló gyerekeknek, a MikulásGyárral most szombaton az Otthonkában!

Időpont

December 2., 18:00- 22:30

Helyszín

Otthonka, VIII., Szentkirályi u. 23.

Tavaly 142 kg ajándék gyűlt össze a Borjour vendégeinek jóvoltából, reméljük, az idén is sok kisgyereket tudunk megörvendeztetni a segítségetekkel. A most szombati Borjour Mikin tehát arra kérjük a vendégeinket, hogy hozzanak olyan ajándékot, amiről azt gondolják, örömet szerezhet egy nélkülöző gyereknek.

Néhány tipp ahhoz, hogyan készülj a cipősdoboz adománnyal http://flavor.hu/elet/ jotekonysagi-ajandek/ , például érdemes ráírni, hogy hány évesnek, illetve –  ha szükséges – hogy fiúnak vagy lánynak szánjátok-e. Az ajándékokat a helyszínen fogjuk átadni a MikulásGyár képviselőinek.

Az ajándékgyűjtés közben többek között Vylyan borokat kóstolhatnak a vendégek korlátlanul. Iványi Emese képviseli a Pincészetet, míg borok terén Chardonnay, Rozé, Ördög Cuvée és Villányi Franc lesz kóstolható.

…És még egy kérés: Legyen rajtad valami vörös! 😉

Belépő: 5000 Ft.

A belépő tartalmazza a korlátlan kóstolót a kiállító borászatoktól és egy 1000 Ft értékű kupont, mely palackos vásárlás esetén felhasználható.

Jelentkezés[email protected],  az első 200 jelentkezést fogadjuk el (a regisztráció kötelező, fizetés a helyszínen, készpénzzel).


Esemény részletek