Kezdőlap » A Napfény íze – Érett gyümölcsösség

Tél vége felé jól esik bármi, ami a napfényt juttatja eszünkbe, vagy vitaminnal tölti fel kissé ’kifakult szervezetünket.

A déli fekvésű dűlők melegét hordozó érett, aszalt gyümölcsös vörösboraink mellé nem akármilyen kísérőt csomagoltunk. Különleges aszalt gyümölcsök és magvak sokszínű fűszerei szépen kísérik a borok ízjegyeit, és ráadásul még egészségesek is!

Palackba zárt napfény, lélekmelengető borok és válogatott ízek – Az élet fűszerei.

Prémium Bor-Aszaltgyümölcs Csomag

Csomagunk ezúttal 2 palack Vylyan Cabernet Sauvignon 2013 és 2 palack Vylyan Merlot 2015 bort, illetve 1 csomag Meray Mixed Fruits – aszalt gyümölcs keveréket tartalmaz, 13.599 forintos áron.

Ingyenes házhozszállítás! Az alábbi kuponkód megadásával csomagunkat most ingyen házhoz is szállítjuk Önnek. Kupon: wsaszalthsz2018

Ajánlatunk március 5-ig érhető el és egyéb vásárlói kedvezményekkel nem érvényesíthetők!

Cabernet Sauvignon 2013

A    cabernet    sauvignon    igazi    világutazó,  aki  sokat  látott,  sokat  tud.  A divathullámok    hol    felkapják,    hol elfelejtik,  de  ez  a  sauvignont  nem zavarja.  Gazdag,  határozott  karakter,  izmos struktúrával. Meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos      fűszeresség árad.

Merlot 2015

Intenzív, magával ragadó, buja bor az illattól a lecsengésig. Gömbölyded kortyú, jókedvű, lendületes, s emellett mindvégig elegáns és jó tartású. Így kerek a világ !

Kirobbanó gyümölcsösségét (tele bogyós gyümölcsökkel) gazdag fűszeres jegyek (kakaó, menta, cédrus) színesítik.

Meray Mixed Fruits

A Meray termékek a hagyományos keleti receptek alapján készülnek (pl. pörkölés módja), a legújabb technikai lehetőségekkel és magas minőségű előírásoknak megfelelően.

Az áfonyát, fekete mazsolát, földi cseresznyét és diót tartalmazó mix tökéletes kombináció a buja, gömbölyded kortyú Merlot és az érett gyümölcsös, gazdag, fűszeres Sauvignon világához.