Kezdőlap » Classicus Bor- Tea Csomag

Ugyan teljesen máshogy készülnek, mégis sok hasonlóság rejlik bor és tea között: a rendkívül gazdag fogyasztási kultúra (ugyan a tea az úgynevezett “keleti”, a bor pedig a “nyugati” kultúrában van a bölcsője), a széles íz spektrum, az ízharmónia fontossága, az antioxidáns hatás. A bor és a tea varázslatos világa persze csak akkor tárul fel, ha gondosan válogatott termék kerül a pohárba/csészébe.

A terroir, a természet ereje a bor és a tea esetében is nagyon fontos. Ha bor, akkor természetesen a Villányi borvidék, ha Tea, akkor pedig Ceylon szigete, innen érkeznek a világ egyik vezető teamárkája, a Dilmah teái is.

A 2018-as évet két bor és tea csomaggal indítjuk, s kívánjuk, hogy ilyen kifinomult ízharmóniák kísérjék végig a 2018-as évet!

Classicus Bor-tea Csomag

Boldog új esztendőt kívánunk. A 2018-as évet egy bor-tea csomaggal indítjuk, melyben classicus boraink mellé a Ceylon szigetéről érkező, klasszikus eljárással készülő Dilmah zöld tea válogatást tettük. A zöld tea ellazító, ám élénkítő és tisztító hatású, tökéletes választás az évkezdéshez.

Tartalma: Csomagunk ezúttal 2 palack ÖRDÖG 2014 és 2 palack MACSKA Portugieser 2016 bort, illetve 1 doboz Dilmah zöld tea válogatást tartalmaz, 5.999 forintos áron.

Ajánlatunk február 5-ig érhető el 5.999 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

Vylyan ÖRDÖG Cuvée 2014

Az ÖRDÖG a classicus borcsalád helyi fajtákra hangolt házasítása, névadója a legenda szerelmes Ördöge. Nem kifinomultsága, hanem életereje az, ami rabul ejt.

2014-es Ördögünk vitális és lendületes. (A tiszta szerelmi szándékhoz kell is a tántoríthatatlan akarat!). Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi fahéj, csillagánizs) – felvértezve jár szerelméhez, Hërkához udvarolni.

Ám a legenda szerint ez sajnos viszonzatlan szerelem, így az ördögi házasság ideája ebben az ördögi házasításban él tovább.

Vylyan MACSKA Portugieser 2016

A borvidék legjellemzőbb fajtája, a portugieser a macska szerepét kapta az Ördögszántotta hegy legendájából.

A mindennapokban meg sem lennénk nélküle… Szomjoltóan gyümölcsös, kedves, simulékony, dorombolós, behízelgő, bársonyos, mint egy simogatás, amely minden nap jólesik.
Friss, tiszta, fajtajelleges pirospozsgás gyümölcsössége (meggy, szilva, kökény) finom fanyarsága, lágyabb tannin tartalma miatt szeretjük.

Dilmah Zöld Tea (20×1,5g)

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Srí Lankán termelik – innen érkeznek a Dilmah teák is, a világ egyik vezető teamárkájának termékei. A ceyloni teák különleges aromájukról és határozott karakterükről ismertek.

A vállalatot 25 éve Merill J. Fernando alapította, a szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára.