Kezdőlap » Cikkek

Vylyan CHERKA sör

Dátum: 2018. november 13., kedd , ,

A kísérletezés hosszú volt, mert  úgy éreztük a MadScientis-tel, hogy csak akkor érdemes kiállni valamivel, ha igazán jól sikerül. A győztes, és most a porondra kerülő verzióban az ikonikusnak…

Tovább


Bogyólé Kiállítás 2018

Dátum: 2018. november 9., péntek

  A Vylyan Pincészet 4 díjat osztott ki a 2018-as a Bogyólé borcímketervére idén 14. alkalommal kiírt pályázatára nevező ifjú grafikus művészek között A díjnyertes címke díszíti a 2018-aBogyólé…

Tovább


Verjus, Mustméz 2018 is megérkezett

Dátum: 2018. november 3., szombat

A szüret eredménye, másképp Szőlőből készült, de nem bor - Szólhatna akár a találós kérdés, de mi inkább rögtön eláruljuk a választ, s büszkén jelentjük be, hogy a  két  kulináris termékünk…

Tovább


Új évjárat, új borok: itt a 2018-as Rozé, Bogyólé

Dátum: 2018. október 29., hétfő

Megérkeztek az első 2018-as Vylyan-borok – Kakas, Bogyólé Első ’18-as borainkat már le is palackoztuk, az örök kedvencünket, a Kakas rozét és a friss vörösünket, a Bogyólét is. A Kakas ropogós, elegáns, ízig-vérig…

Tovább


Vylyan szüret 2018

Dátum: 2018. október 29., hétfő

  A meleg nyár miatt már augusztus közepén elkezdtük leszedni a fürtöcskéinket, erre még soha nem volt példa. A szőlő 40%-át már leszüreteltük, és előre láthatólag október közepéig végzünk is az egész Vylyan birtokkal. A…

Tovább


Díjeső a neves AWC Vienna versenyen!

Dátum: 2018. október 29., hétfő ,

Az idei bécsi nemzetközi borversenyen is szépen szüreteltünk, 2 arany, 5 ezüst minősítést hoztak el boraink! Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre, az egész Vylyan-csapatot hatalmas köszönet illeti. Díjazott boraink …

Tovább


Új Villányi bormárka, zajos Vylyan siker

Dátum: 2018. április 18., szerda

Új villányi összefogás, új bormárka! A villányi borászok közös kóstolói és eszmecseréi, azaz a borvidéki együttgondolkodás egy újabb fejezethez érkezett. A belső műhelymunka eredménye már kóstolható: Villány mosolygós arca köszön…

Tovább


Milyen lesz

Dátum: 2018. március 2., péntek

Az enyhe tél vagy az újabb hidegek kapcsán sokan kérdezik, mi a hatása a szőlőre, milyen lesz az évjárat. Ennyire előre lehetetlen látni, hiszen még mély álmot alszik a…

Tovább


Téli hangulatú narancsszörp

Dátum: 2017. december 14., csütörtök

Karácsony előtt cikáznak a receptajánlók, mindenki szívesen gyűjt ötleteket. Mi arra gondoltunk, hogy egy alkoholmentes italkülönlegességet ajánlunk most, hiszen a nagy ünnepi borozások mellett fontos, hogy folyamatosan hidratáljunk :-)…

Tovább


Ünnepi nyitvatartás!

Dátum: 2017. december 14., csütörtök

Kedves Vendégeink! Téli mesevilággal körülvett Teraszunk lélekmelengető borokkal és ételekkel várja Önöket. Egy picikét szusszanunk csak az ünnepi „zárvatartás” alatt! Téli nyitvatartási idő Hétfő: szünnap Kedd-Csütörtök: 12:00 – 16:00…

Tovább


Csókától a Franc-ig – Master of Wine a Teraszon

Dátum: 2017. december 5., kedd

A novemberi Franc&Franc hétvégére sokszázan jöttek el a Villányi Franc kedvéért a Villányi borvidékre. A Villányi Franc „univerzumot” egy szakmai konferencia és egy kóstolós közönségnap segítségével jártuk be. Mi…

Tovább