Kezdőlap » Cikkek » Ördögi ajánlat

Ördögi ajánlat

Dátum: 2017. július 31., hétfő

Kedvenc fesztiválunk hónapjában a Katlan borát, az ÖRDÖG-öt ajánljuk. A legenda szerelmes ördögének emléket állító bor, a Villányi Ördög cuvée első évjárata is épp tíz éve debütált, s azóta is szépen kíséri a 10. Ördögkatlan fesztivál kultúrmenüjét.

Ördögünk a classicus borcsalád helyi fajtákra (Zweigelt, Kadarka) hangolt házasítása, cabernet franc alapon.

A bor névadója a legendabéli harsányi Ördög (akinek a gyönyörű Harka nem adta magát, a Boszorkány pedig túljárt az eszén). 2014-es Ördögünk vitális és lendületes. (A tiszta szerelmi szándékhoz kell is a tántoríthatatlan akarat!). Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi fahéj, csillagánizs) – felvértezve jár szerelméhez, Hërkához udvarolni.

Ám a legenda szerint ez sajnos viszonzatlan szerelem, így az ördögi házasság ideája ebben az ördögi házasításban él tovább.

Borcsomagunk itt rendelhető meg: https://www.vylyan.hu/termek/ordogi-ajanlat/

A legenda felidézése

Kitűnő magyaros, paprikás ételekhez, olasz pastákhoz, sültekhez, ragukhoz és nem túl erős ízű sajtokhoz.

A hat palackhoz jópofa és hasznos ajándékot tettünk, 3 db Ördögöt ábrázoló poháralátétet. Reméljük, örömmel használják majd!

Ajánlatunk augusztus 31-ig érvényes, 14.370 Ft helyett 9.999 forintért, egyéb kedvezménnyekkel nem összevonható és kuponokra nem érvényes.