Kezdőlap » Cikkek » Karácsonyi készülődés á la Vylyan & Szamos

Karácsonyi készülődés á la Vylyan & Szamos

Dátum: 2017. november 1., szerda

Haladunk az Ünnepek felé, a tél is megérkezett (bbbrrr), így egyre jobban esnek a melengető vörösborok a karácsonyi készülődés mellé. Karácsonyi csomagajánlataink az ínyenckedés szellemében készültek.

Bevalljuk, prémium csokoládé-függőségünkből született az együttműködés a Szamos Csokoládé Manufaktúrával. Jó szívvel ajánljuk boraink mellé a Szamos desszerteket, legyen részese Ön is a vörösbor és az étcsokoládé marcipán különlegességek izgalmas találkozásának! Csomagjaik persze nem csak Karácsonyra, hanem bármely alkalomra tökéletesek, az egyedi díszcsomagolások ezért nem kifejezetten ünnepiek, hanem általánosak.

Legendás ajánlat

ÖRDÖGünk angyali arcát mutatja a karácsonyra emlékeztető fűszerek jegyeivel (fahéj, csillagánizs), poháralátét szettel, és legendabéli szerelmére utalva, egy klasszikus Szamos Szívdesszerttel.

Tartalma: 1 palack Ördög Cuvée 2014, 1 csomag alátét sorozat és 1 doboz Szamos Szívdesszert, mindez piros díszdobozban.

ÖRDÖG Cuvée 2014

Az ÖRDÖG a classicus borcsalád helyi fajtákra hangolt házasítása, névadója a legenda szerelmes Ördöge. Nem kifinomultsága, hanem életereje az, ami rabul ejt. 2014-es Ördögünk vitális és lendületes. Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi karácsonyra emlékeztető jegykkel: fahéj, csillag- ánizs).

Szőlőfajták: Cabernet Franc, Zweigelt, Kadarka

6 darabos poháralátét szett a Legenda szereplőivel, tartó dobozkával: jópofa és hasznos ajándék, valamint a karácsonyi asztal kiegészítője is lehet, reméljük, örömmel használják majd!

Szamos Szívdesszert (50g) dobozban. A klasszikus Szamos Szívdesszert belga étcsokoládéba mártva.

Vásárlás

Szívből Sauvignon

Gazdag karakterű SAUVIGNONunk meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos fűszeresség árad. Méltó társa egy téli estének, jó társaságban – egy egész doboz töltött marcipánnal, s a koccintáshoz két szép pohárral. 🙂

Tartalma: 1 palack Cabernet Sauvignon 2013, 1 doboz Szamos töltött Szívdesszert és 2 db Vylyan logós boros pohár, mindez piros díszdobozban.

Cabernet Sauvignon 2013

A Cabernet sauvignon igazi világutazó, aki sokat látott, sokat tud. A divathullámok hol felkapják, hol elfelejtik, de ez a sauvignont nem zavarja. Gazdag, határozott karakter, izmos struktúrával. Meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos fűszeresség árad, méltó társa egy téli estének, jó társaságban.

Szamos töltött szívdesszert (130g) díszdobozban. Szamos töltött marcipán étcsokoládéval mártva, narancsos, meggyes, csokoládés és szilvás gyümölcskrémmel töltve.

Vásárlás

Kulináris ajánlat

Válogatás Ínyenceknek! PILLANGÓ 2011 limitált palack számú válogatás borunk új kulináris termékeinkkel, s a Szamos legkedveltebb marcipán különlegességeivel. Az élet apró örömeit, egy kortynyi, falatnyi kényeztetést megérdemlünk, igaz?

Tartalma: 1 palack Vylyan PILLANGÓ 2011 és 2 db Vylyan boros pohár, 1 Verjus és 1 doboz Szamos desszert válogatás, s mindez piros díszdobozban.

 

Vylyan PILLANGÓ 2011 limitált palack számban elérhető (2500 palack)

Szőlőfajta: Merlot Kerek szerkezetű, sokrétű, harmonikus bor, karaktere túlmutat „merlóságán”. Olyan jellemhez hasonlítható, mint aki nyugodt, elmélyült, összhangban van önmagával, emellett éber, élénk és lendületes. Intenzív, összeforrott vilá- gában a gyümölcsök (aszalt meggy, feketeszeder) élénk felütését „édes” fűszerek színezik tovább, s szép lecsengése is a hordós érlelés fűszereivel (pl. csokoládé) búcsúzik.

Verjus – A zöldszőlőből préselt természetes verjus a zöld szőlőlé francia elnevezése; (kiejtése: verzsü), a “vert” (zöld) és a “jus” (lé) szavak összetételéből. A friss szőlő savainak és zamatos fanyarságá- nak köszönhetően, limonádékhoz, vagy friss salátákhoz kitűnő.

Szamos desszert válogatás (430g) díszdobozban – Válogatás a Szamos legkedveltebb marcipán különlegességeiből.

Vásárlás