Kezdőlap » Cikkek » Classicus és Prémium Bor és Tea csomag

Classicus és Prémium Bor és Tea csomag

Dátum: 2018. január 5., péntek

Ugyan teljesen máshogy készülnek, mégis sok hasonlóság rejlik bor és tea között: a rendkívül gazdag fogyasztási kultúra (ugyan a tea az úgynevezett “keleti”, a bor pedig a “nyugati” kultúrában van a bölcsője), a széles íz spektrum, az ízharmónia fontossága, az antioxidáns hatás. A bor és a tea varázslatos világa persze csak akkor tárul fel, ha gondosan válogatott termék kerül a pohárba/csészébe.

A terroir, a természet ereje a bor és a tea esetében is nagyon fontos. Ha bor, akkor természetesen a Villányi borvidék, ha Tea, akkor pedig Ceylon szigete, innen érkeznek a világ egyik vezető teamárkája, a Dilmah teái is.

A 2018-as évet két bor és tea csomaggal indítjuk, s kívánjuk, hogy ilyen kifinomult ízharmóniák kísérjék végig a 2018-as évet!

Classicus Bor és Tea csomag

A 2018-as évet egy bor-tea csomaggal indítjuk, melyben classicus boraink mellé a Ceylon szigetéről érkező, klasszikus eljárással készülő Dilmah zöld tea válogatást tettük. A zöld tea ellazító, ám élénkítő és tisztító hatású, tökéletes választás az évkezdéshez.

Csomagunk ezúttal 2 palack ÖRDÖG 2014 és 2 palack MACSKA Portugieser 2016 bort, illetve 1 doboz Dilmah zöld tea válogatást tartalmaz, 5.999 forintos áron.

Ajánlatunk február 5-ig érhető el 5.999 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

Vásárlás

Prémium Bor és Tea csomag

Boldog új esztendőt kívánunk. A 2018-as évet egy bor-tea csomaggal indítjuk, melyben prémium boraink mellé a Ceylon szigetéről érkező, klasszikus eljárással készülő Dilmah fekete tea válogatást tettük. A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. Ügyelnek arra is, hogy a frissen leszedett tea megtartsa frissességét, amelyet a vákuumcsomagolás biztosít. (Forrás: http://www.gift-sweet.hu/termekeink/2/dilmah/3/)

Csomagunk ezúttal 2 palack Villányi Franc 2015 és 2 palack Montenuovo Cuvée 2013 bort, illetve 1 doboz Dilmah fekete tea válogatást tartalmaz, 11.999 forintos áron.

Ajánlatunk február 5-ig érhető el 11.999 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

Vásárlás