Kezdőlap » Szállítási opciók

Szállítási opciók

A Vylyan Pincészet többféle szállítási módot is kínál ügyfeleinek. Amennyiben személyesen venné át megrendelését, úgy szeretettel várjuk pincészetünknél, Kisharsányban (7800 Kisharsány, Fekete-hegy 092. hrsz). A szállítási opciók közül választhatja azonban az ország számos pontján megtalálható sok száz Pick Pack Pont valamelyikét, vagy igényelhet futár segítségével történő házhozszállítást az ország határain belül.

A kiszállítás díja az átvétel függvényében változik. Az alábbi pontokban részletesen tájékozódhat a szállítási költségekről és feltételekről.

Szállítási mód kiválasztása

A vásárlás utolsó lépéseként lehet megadni a szállítás és fizetés kívánt módját. Ezen az oldalon a „Számlázási adatok” megadása alatt, a „Rendelése” mezőben tud választani a szállítási opciók közül.

Átvétel a pincészetnél

Amennyiben úgy dönt, hogy a megrendelt termékeket közvetlenül pincészetünknél (7800 Kisharsány, Fekete-hegy, 092. hrsz.) veszi át személyesen, úgy válassza a Pénztár oldalon az „Átvétel a pincészetnél”  pontot a szállítási opciók közül. Telephelyünkön történő átvétel esetén Önt nem terheli semmilyen szállítási költség. A megrendelés átvételére ügyfélszolgálatunk hivatalos nyitvatartási ideje alatt (Hétfő-Péntek: 09:00 – 16:00) van lehetőség, ettől eltérő időpontban az átvétel kizárólag előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges.

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 700 Pick Pack Pont valamelyikére, ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

Pick Pack PontA rendelt árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb 5 munkanapon belül szállítjuk ki.

A Pick Pack Pontok olyan Relay és Playersroom boltok, Inmedio hírlapüzletek, OMV, MOL, Avia és Avanti töltőállomások, COOP és 220Volt üzletek, melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja. Válassza ezt a szállítási módot és élvezze az alábbi előnyöket:

  • Önnek nem kell a futárt otthon várnia, akkor veheti át csomagját, amikor Önnek a legalkalmasabb
  • A kiterjedt hálózatnak köszönhetően az Ön közelében is található Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a rendelt csomag.
  • A kiszállított csomag 5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!

Pick Pack szállítási cím kiválasztása
A Pénztár oldalon szállítási opciók közül a „Szállítás Pick Pack átvételi pontra” kijelölése esetén az oldal jobb felső részén, a „Számlázási adatok” mellett megjelenik egy plusz mező, ahol lakóhelyének megfelelően kiválaszthatja az Ön számára kényelmesen elérhető „Pick Pack szállítási címet”.

Díjak
Pick Pack Pontra történő szállításkor a kiszállítás díjai a következők:

Megrendelés bruttó összértéke Bruttó szállítási költség
10 000 Ft-ig 900 Ft
12 000 Ft-ig 1 050 Ft
12 000 Ft felett ingyenes

Rendelt termékek átvétele
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél), továbbá a hatályos rendeletek szerint amennyiben a csomagot nem a címzett veszi át, úgy  közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás bemutatása szükséges a Pick Pack átvételi ponton.

Házhozszállítás futárszolgálattal

Amennyiben szállítási módként rendelése feladásakor a szállítási opciók közül a „Házhozszállítás futárral” alternatíva mellett dönt, úgy megrendelését futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. Ez az Ön számára legkényelmesebb szállítási mód, hiszen boraink közvetlenül Önhöz érkeznek. Ha a csomag kiszállítását nem a saját lakcímére, hanem pl. munkahelyi címre kéri, akkor kérjük ügyeljen arra, hogy a pontos szállítási cím tartalmazza a cég vagy intézmény nevét is. Amennyiben a csomagot a rendelésén megadott szállítási címen csak meghatározott időintervallumban tudja átvenni, kérjük, hogy a rendeléskor szíveskedjen azt megjegyzésként jelezni.

A rendelt árut a megrendelés leadásától számított legkésőbb 5 munkanapon belül szállítjuk ki.

Díjak
A futárszolgálattal házhoz történő kiszállítás díjai a következők:

Megrendelés bruttó összértéke Bruttó szállítási költség
3 000 Ft-ig 1 240 Ft
5 000 Ft-ig 1 240 Ft
10 000 Ft-ig 1 290 Ft
12 000 Ft-ig 1 340 Ft
15 000 Ft-ig 1 390 Ft
15 000 Ft felett ingyenes

Rendelt termékek átvétele
Az Ön által megadott szállítási adatokat továbbítjuk szerződéses partnerünknek, a Sprinter futárszolgálatnak, akik az Ön által megadott szállítási címre viszik ki a megrendelt termék(ek)et, ahol azt helyben, személyesen veheti át.

Sprinter logoA kiszállítást megelőzően e-mailben értesítést küldünk a szállított csomag sorszámáról. Ennek alapján a Sprinter futárszolgálat diszpécsere a 06 (1) 347 3000 telefonszámon tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről, továbbá a Sprinter online rendszerében nyomon követhető a feladott csomag sorszáma alapján annak státusza és a kiszállítás várható időpontja.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a csomagok kiszállítása munkanapokon 8-18 óra között történik. Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs szállítás.

A futárszolgálat a kézbesítést a megadott címen kétszer kísérli meg. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra a futárszolgálat, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ekkor lehetőség van telefonon egyeztetni a szállítás időpontját. Amennyiben az árut a második alkalommal sem sikerül átadni, vagy ha Ön megtagadja az áru átvételét, vagy a kifizetését (amennyiben a megrendeléskor az utánvétes fizetési módot választotta), akkor a rendelés meghiúsultnak tekintendő. Az áru kézbesíthetetlenségéről a Vylyan Pincészet a megrendelőt e-mail-ben értesíti.

Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt. Amennyiben sérült csomagolásban érkezett Önhöz a csomag, és/vagy a termék sérülését is észleli, az eseményről jegyzőkönyv felvétele kötelező, melyet a kiszállítást végző Sprinter Futárszolgálat Kft. munkatársa Önnel együtt készít el a hibás kiszállítással egyidejűleg. Kérjük ilyen esetben ne vegye át a sérült csomagot! A jegyzőkönyv a www.sprinter.hu weboldal főoldalán a Díjak menüpontból is letölthető.

Kérjük, hogy ilyen esetben haladéktalanul jelezze a problémát ügyfélszolgálatunk felé, hogy azt mielőbb orvosolhassuk.

Telefon: 06 (72) 579 705
E-mail: vasarlas@vylyan.hu

Kérdése van?

Bármely szállítással kapcsolatos kérdésével kérjük forduljon hozzánk bizalommal.