Kezdőlap » Fizetési módok

Fizetési módok

Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva Ön webáruházunkban feladott rendeléseit többféle, rugalmas módon is kifizetheti.  Az alábbiakban részletes információkat talál az egyes fizetési módok jellemzőiről, továbbá a fizetési folyamat egyes lépéseiről.

Fizetési módok

Banki átutalás

Internetes megrendelését fizetheti banki átutalással is. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, úgy kérjük, hogy megrendelésének ellenértékét az alábbi számlára utalja át. Kérjük, hogy a megrendelés elküldése után elektronikus levélben visszaigazolt rendelési számot tüntesse fel átutalásának „Közlemény” rovatában. A kiszállítás a fizetendő összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően történik.

Bank neve: Raiffeisen Bank
Kedvezményezett: Vylyan Vinum Kft.
Bankszámlaszám: 12072507-00118185-00100005

Utánvétel / Készpénz

Amennyiben a rendelés értékét Ön a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az „Utánvétel / Készpénz” fizetési módot. Ebben az esetben az átvételkor Ön a választott szállítási módnak megfelelően a rendelt termékek ellenértékét a helyszínen a Vylyan Pincészet munkatársának, a kiszállítást végző partner vállalkozás futárának, vagy a Pick Pack átvételi pont alkalmazottjának fizeti ki. Az utánvéttel történő fizetési mód Ön számára többletköltséggel nem jár.

PayPal

Webáruházunkban lehetősége nyílik a PayPal-lal történő fizetésre is. Ez a fizetési mód egyszerű, mivel egy dombornyomott kártya segítségével könnyedén fizethet vele, akárcsak egy boltban, ahol kártyával is lehet fizetni.

PayPal logoA folyamat gyors, a fizetés másodpercek alatt megtörténik. Nem kell várni adott esetben napokat, mint banki átutalás esetén. Mivel az Ön bankkártya adatait a PayPal kezeli, ezért azokat a kereskedő nem látja (így kártyaadatai nem kerülhetnek illetéktelen kézbe).

A PayPal biztonságos
A Paypal kódolja az Ön személyes pénzügyi információit, így azokhoz csak Ön férhet hozzá. Vásárlásai védelem alatt állnak, azonban ha mégis problémája adódna a rendelésével, vagy valaki engedély nélkül használta az Ön fiókját, a PayPal segít elrendezni a problémát.

A PayPal rugalmas
A PayPal-nál többféleképpen is fizethet:

 • bankkártyával
 • hitelkártyával
 • PayPal egyenlegéről
 • közvetlenül bankkártyájáról

A PayPal ingyenes
A PayPal regisztráció egyszerű és ingyenes a www.paypal.hu oldalon.

 • Válassza ki a PayPal fióktípust – személyes vagy üzleti -, adja meg e-mail címét, egy személyes kódot és néhány adatot
 • Ezután kap egy e-mailt a PayPal-tól, amellyel aktiválhatja számláját és hozzárendelheti bankszámláját vagy bankkártyáját és már vásárolhat is! Ilyen egyszerű.
 • Nincs más dolga, mint a regisztráció után élvezni a PayPal minden előnyét! Biztonságosan intézheti pénzügyeit az interneten keresztül, hiszen nem kell többé idegeneknek megadnia pénzügyi adatait.

Bankkártyás fizetés (OTP)

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.

otplogoBankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
 • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

 • MasterCard (dombornyomott)
 • Visa (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is az OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

SZÉP Kártya (OTP)

A Vylyan Teraszon elköltött ebédet, vacsorát, illetve borfogyasztást fizetheti OTP Széchenyi pihenőkártyával is. OTP Szép kártyával fizethető a számla teljes összege, vagy akár egy része is. Fontos, hogy csak a kártyabirtokos (vagy társkártya-birtokos) jelenlétében van mód Szép kártyás fizetésre.